Essentiële aanvullingen op het moderne leven

Essentiële aanvullingen op het moderne leven


Gezond en gelukkig oud worden is topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. De twee belangrijkste uitdagingen zijn:

1. weg te halen wat het lichaam niet nodig heeft, zoals chronische overprikkeling en chronische stress
2. toe te voegen wat het lichaam wel nodig heeft, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen

De meeste mensen lopen namelijk rond met belangrijke tekorten. Ze zijn een logisch gevolg van de moderne leefstijl, waaronder het moderne voedingspatroon. Ook hier start het in het grotere systeem – onze voedselvoorziening – van de voedingsindustrie tot de landbouw. Hoogleraar Louise Vet stipt dit punt ook in het NRC aan (https://www.nrc.nl/nieuws/2020/06/05/ecologie-expert-louise-vet-corona-toont-aan-dat-ons-economische-systeem-niet-deugt-a4001907):

Heb jij ook tekorten? Doe deze simpele test hieronder.

Kruis in onderstaande checklist de symptomen aan die afgelopen 3 maanden aanwezig zijn geweest. Sommige symptomen staan er meerdere keren in. Kruis ze dan telkens aan als ze op jou van toepassing zijn.

Lees deze uitgebreide blog over basissuppletie als je meer verdieping wilt.

Wij raden onze klanten ‘Vitaily’ aan.

Vitaily is een vernieuwend concept dat gezond én gemak combineert.

In onderstaande afbeelding zie je duidelijk op hoeveel verschillende systemen de stoffen uit Vitaily iedere dag positief inwerken.

Een aantal andere belangrijke punten op een rijtje:

  • Vitaily bundelt gezond en gemak in één. Neem een dagzakje mee naar je werk of als je een weekendje weg gaat. Heb je wel een rustige ochtendroutine? De Vitaily vouwkalender die je bij iedere bestelling gratis ontvangt is een meetbare stok achter de deur om het dagzakje dagelijks in te nemen.
  • een maanddoos bevat 30 dagzakjes
  • een dagzakje bevat 3 supplementen: 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium) en 1 capsule (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2).
  • dit zijn de juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar
  • de dagzakjes zijn van biofolie (en mogen gewoon in de groene GFT-bak)

Suppletie van deze sleutelstoffen is een essentiële aanvulling op het moderne leven en een zinvolle investering in de vitaliteit, zowel vandaag als richting de toekomst.

Het kost je 3 slokken water en 6 seconden per dag.

-Op dit moment betaal je minimaal €3,- per dag aan je zorgverzekering om de juiste zorg te krijgen als je jouw vitaliteit bent verloren.

Investeer juist óók preventief. Het motto blijft:

Is je lijf je lief, leef dan preventief!

Klik hier om in jouw vitaliteit te investeren

Geef een reactie

×