Thomas van der Vliet

Ik heb een constante nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag, de huidige maatschappij en persoonlijke groei. Die combinatie zorgde zorgde er voor om – na een aantal jaar te hebben gewerkt aan digitale innovaties – gehoor te geven aan een grotere roeping.

Tijdens mijn opleiding tot geaccrediteerd Leefstijlcoach begon de huidige tijd met de constante prikkels en de drang naar het bereiken van het ‘hoogst haalbare’ mij te intrigeren. Ik raakte gefascineerd door het huidige collectieve gevoel van ‘maakbaarheid’ aan de ene kant, met tegelijkertijd alle toenemende fysieke & mentale problemen bij mensen aan de andere kant. Hier zit een enorm gat dacht ik. En dit gat zag ik niet alleen in mijn omgeving, maar ook bij mijzelf.

Want hoe kunnen individuen en teams in de huidige omgeving van eindeloze prikkels, afleidingen en ongezonde keuzemogelijkheden toch hoog niveau blijven presteren? Dat is de vraag waar ik mij volledig in vast bijt. En de antwoorden op deze vraag breng ik over met alles wat we aan bieden in het Human Performance Lab.

Functie:

Human Performance Coach / Oprichter

Neem via het contactformulier hieronder direct contact met Thomas op

    ×